Shop navigation

Wordt ook wel bladcichorei genoemd. Het is een uit Italië afkomstig gewas met een smaak tussen kropsla, groenlof en witloof.
Het is een snelgroeiende bladgroente met een iets bittere smaak.
Word alleen in de zomer geteeld, daar het bij lage temperaturen snel doorschiet.
Zaaien vanaf half april en oogsten van eind juni.
Kan zowel rauw als gestoofd gegeten worden.
Volgende rassen zijn beschikbaar: Catalogna punterella; Pallarossa; Rossa di treviso; Maagdenburger als buitenbeentje hier wordt enkel de wortel van gebruikt.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top