Shop navigation

Sla is een geslacht van bladgroenten die tegenwoordig rauw gegeten worden.
In de Romeinse tijd werd sla overigens nog gekookt omdat het blad van sla toen nog stug en hard was.
Er zijn veel verschillende typen sla, vandaar dat we er één hoofdstuk van maken.
De meeste sla soorten kunnen in twee groepen worden ingedeeld.
De lactuca sativa met een zoete smaak.
En de Cichorium intybus die bitter smaken.
De rassen die wij telen kunnen verschillen maar standaard hebben wij volgende soorten: Rode eikenbladsla, Groene krulsla, IJsbergsla, Lollo bionda, wonder der 4 jaargetijden, Indische sla, Zwaard sla, Franse bindsla, Aspergesla, Silenesla, Mini sla in rood en groen, en Japanse pluksla.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top