Shop navigation

Is een nauwe verwant van de zonnebloem en de artisjok.
De plant kan geheel gebruikt worden, van de bladeren kan men een thee zetten of een siroop maken.
De knol kan het eerste jaar gerooid worden en zowel rauw als gestoofd gegeten worden.
De knol heeft een frisse zoete smaak die doet denken aan meloen en een frisse appel.
De bladeren hebben een lage suikereigenschap en kunnen door diabetici verdragen worden.
De knollen hebben een speciaal type van fructose, waardoor de siroop een prebiotic is.
Dit betekent dat zij de nuttige bacteriën in de dikke darm stimuleren en de spijsvertering bevorderen.
Er zijn twee soorten knollen aanwezig: onderaan de voedingsknollen en bovenaan zijn de broedknollen, deze moet men overwinteren om volgend jaar weer uit te planten.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top