Volg het nieuws van Sanguisorba

Blijft u graag op de hoogte? Dan raden wij u aan om deze pagina regelmatig eens te raadplegen.

Wij starten met plantenverkoop vanaf zaterdag 16 maart 2020, iedereen welkom.

Seizoenslijst

Sanguisorba werkt ook voor de horeca (Sanguisorba Resto). Daardoor kunnen we tijdens het seizoen (april tot eind november) verse kruiden, eetbare bloemen en groenten aanbieden. Voor het aanbod stuur ons een mailtje met vermelding seizoenslijst: info@sanguisorba.be.

Onze Keuken

Van "Onze keuken" willen we een plek maken om te inspireren, te ontmoeten, te leren en te genieten met onder meer een maandelijkse restaurantavond.  Op regelmatige basis zal een andere kok een eigen interpretatie geven van seizoensgericht koken. Na een korte botanische inleiding kan u genieten van een verrassend diner. Plaatsen zijn beperkt en ervaring is uniek.

Verhuur locatie

De keuken kan gehuurd worden inclusief  opkuis en gebruik van materiaal voor 350€. Men kan ook kiezen om bij de keuken een basisrondleiding te boeken en het gebruik van kruiden en groenten voor een eigen maaltijd te plukken. Er is plaats voor 28 personen.

Info

Je kan ons een mailtje sturen met vermelding activiteiten en wij houden u op de hoogte van onze planning. Wilt u graag nog wat extra informatie over onze nieuwsberichten? Neem dan vandaag nog contact op met Kwekerij Sanguisorba in Ranst.

Back to Top